Companii

Lanţul de magazine de bijuterii Teilor aduce un arhitect în echipa de management pentru a coordona extinderea reţelei. Compania vrea 6 magazine noi în Polonia în 2022 şi intrarea în Cehia şi Germania

Lanţul de magazine de bijuterii Teilor aduce un arhitect...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2022, 10:37 295

Lanţul de magazine de bijuterii Teilor o numeşte pe Roxana Achim în funcţia de Head of Design & Project Management, la nivelul întregului grup, în vederea susţinerii strategiei de extindere la nivel European, ea urmând să fie responsabilă de proiectarea şi amenajarea tuturor magazinelor reţelei, din ţară şi străinătate.    

„TEILOR reprezintă mai mult decât o poveste a bijuteriilor de lux într-o reţea complexă de magazine. Prin tot ceea ce facem, acordăm o atenţie evidentă fiecărui detaliu, deoarece ne propunem ca cei care păşesc în locaţiile noastre să aibă parte de o experienţă inedită şi complexă. Pornind de la acest concept, ne-am dorit să avem în echipa noastră executivă un specialist în design şi arhitectură, cu o viziune aparte, care să coordoneze tot ce înseamnă activitatea de proiectare şi amenajare a reţelei de magazine TEILOR. Expertiza Roxanei Achim şi, mai ales, viziunea sa inovativă şi meticuloasă pentru design, va conduce experienţa clienţilor noştri către un alt nivel,” a declarat Willy Dicu, CEO al TEILOR.

Roxana Achim a deţinut, în perioada 2017-2021, funcţia de Lead Architect & Senior Project Manager în cadrul Colliers România, unde a fost implicată în coordonarea de proiecte majore de consultanţă şi design în sectorul de birouri, cât şi în cel industrial. Anterior, ea a lucrat ca arhitect timp de şase ani în Austria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO