Companii

Larissa Samoilovich, Ministerul Turismului din Israel: Românii sunt constant nu doar în top 10, dar tot mai des în top 5 ţări din care vin cei mai mulţi turişti în Israel

Larissa Samoilovich, new markets director al Ministerului de Turism din Israel: Turismul religios rămâne predominant. Însă destinaţia oferă şi foarte multe altfel de experienţe.

Larissa Samoilovich, new markets director al Ministerului de Turism din Israel: Turismul religios rămâne predominant. Însă destinaţia oferă şi foarte multe altfel de experienţe.

Autor: Miruna Diaconu

22.11.2022, 19:40 196

♦ Cele mai vizitate zone din Israel de către turiştii români sunt Ierusalim şi Tel Aviv, oraş care a tot câştigat turişti în ultimii ani.

Numărul turiştilor români care vizitează Israelul creşte de la an la an, cu excepţia perioadei pandemiei, când graniţele ţării sfinte au fost închise, România ajungând chiar şi în top 5 ţări din care vin cei mai mulţi turişti străini în Israel.

„Românii sunt constant nu doar în top 10, ci chiar, tot mai des, în top 5 ţări din care vin cei mai mulţi turişti în Israel. În 2019, de exemplu, ultimul an complet la care ne putem raporta, 4,5 milioane de turişti au vizitat Israelul, din care peste 120.000 de români. Anul acesta, în perioada ianuarie - octombrie, aproximativ 34.000 de români au vizitat Israelul, însă noi abia în primăvară am redeschis graniţele pentru turiştii nevaccinaţi din toată lumea, iar condiţiile de intrare erau încă destul de stricte. Am preferat să mai fim prudenţi o perioadă. Practic, ţara a fost închisă complet aproape doi ani, dar suntem încrezători că vom reveni suficient de rapid la cifrele bune din 2019“, spune Larissa Samoilovich, new markets director al Ministerului de Turism din Israel.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO