Companii

Levi Lucian Bădulescu, un antreprenor de 34 de ani din Piteşti, ridică o fabrică de mobilă în Tulcea cu fonduri europene

Levi Lucian Bădulescu, un antreprenor de 34 de ani din...

Autor: Mirabela Tiron

08.03.2022, 17:00 362

♦ Investiţia totală se ridică la 7,9 mil. lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4,6 mil. lei.

Evman Holz, companie controlată de Levi Lucian Bădulescu, ridică o fabrică de mo­bilă la Tulcea, o investiţie de 7,9 mi­lioa­ne de lei, din care mai mult de jumătate sunt fonduri europene.

„Fabrica se va întinde pe 1.800 de me­tri pătraţi, am demarat deja construcţia şi sper ca până la finalul anului să fie gata. Vom angaja în jur de 35 de persoane. Producem mo­­bilă de bucă­tă­rie, dormi­tor şi li­ving. Am reuşit să accesez fon­duri europene“, a spus pentru ZF Levi Lucian Bădules­cu, 34 de ani, ab­sol­vent al Fa­cul­tăţii de Ci­ber­ne­tică la Uni­ver­sitatea Ro­mâ­no-Ameri­ca­nă. El contro­lează pa­che­tul integral al companiei Evman Holz şi mai deţine compania Ava Group Contract din Piteşti (judeţul Argeş), activă tot în producţia de mobilă.

„Am decis să fac o fabrică de mobilă la Tulcea pentru că avem un parteneriat cu un producător local, Samuel Mobilier şi pentru că aici găsim mai uşor forţă de muncă şi puteam obţine fonduri  europene pe această zonă. În Piteşti avem o fabrică de mobilă pe 1.500 de metri pătraţi, încă din 2015,  producem fronturi MDF pentru Samuel din Tulcea“, a spus antreprenorul. El adaugă că încă de la 19 ani a intrat în antreprenoriat cu diverse businessuri, inclusiv cu construcţia de case.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO