Companii

Lior Bebera preia funcţia de general manager al Radisson Blu Hotel, Bucharest şi Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Lior Bebera preia funcţia de general manager al Radisson...

Autor: Miruna Diaconu

14.12.2023, 13:37 155

Lior Bebera, cu o experienţă de 25 de ani în sectorul ospitalităţii, la nivel internaţional, a preluat conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest şi Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, în rolul de General Manager. Poziţia a fost ocupată anterior de Sonja Dive-Dahl.

El se întoarce în România, după ce a ocupat poziţia de Cluster General Manager, Malta, pentru Meliá Hotels International – în acest rol coordonând activitatea a patru hoteluri şi 12 outlet-uri de food & beverage, în fazele de deschidere şi premergătoare deschiderii, organizând şi stabilind structura şi operaţiunile Mercury Towers din St. Julian’s, Malta, o clădire rezidenţială turn, de lux, dezvoltată de Meliã, un brand hotelier din cadrul Meliã Hotels International.

În perioada 2016-2019, Lior Bebera a fost directorul hotelului InterContinental, actualul Grand Hotel Bucharest.

„Mă întorc în România cu entuziasm, privind acest moment ca pe o oportunitate de a juca un rol în evoluţia complexului Radisson Blu & Park Inn by Radisson. Obiectivul meu este de a poziţiona ambele hoteluri drept opţiuni principale pe piaţă. Este un privilegiu să mă alătur Radisson Hotel Group şi sunt cu adevărat încântat să colaborez cu o echipă locală extraordinară. Încep această călătorie cu entuziasm, alături de echipa din Bucureşti, şi sunt dornic să explorăm împreună noi oportunităţi şi să colaborăm pentru a poziţiona Bucureştiului pe harta marilor evenimente internaţionale”, spune Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO