Companii

Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi, proprietarii complexului Balvanyos Resort din Covasna, au cumpărat hotelul K+K Elisabeta din centrul Capitalei, deţinut de un conglomerat din India, şi îl relansează sub brandul Peakture

Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi, proprietarii complexului...

Autor: Roxana Rosu

23.03.2023, 09:54 604

Lorand şi Zsuzsanna Szarvadi, proprietarii complexului Balvanyos Resort&Spa din Covasna, au cumpărat hotelul K+K Elisabeta din centrul Capitalei pe care îl vor relansa sub nou-înfiinţatul brand hotelier Peakture, creat de Brandient.

Inaugurat în 2006 de fraţii Koller din Austria, hotelul era deţinut din 2019 de InterGlobe, un conglomerat din India cu activitate în sectorul aviatic, industria ospitalităţii şi turism.

Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

 „După o experienţă fabuloasă cu Balvanyos Resort, pe care-l creştem şi dezvoltăm de 15 ani, am considerat că a venit momentul să intrăm şi pe piaţa bucureşteană, în segmentul de 4 stele. Este o nouă provocare, dar suntem foarte entuziasmaţi de oportunitatea de a dezvolta un concept boutique urban, cu servicii premium, şi cu multă personalitate.  Suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte viitorul turismului românesc în general, şi domeniului hotelier din Bucureşti în special. Numărul turiştilor străini care vizitează capitala noastră este în creştere exponenţială. Cu Peakture ne vom adresa lor, dar şi segmentului de clienţi business”, a declarat Lorand Szarvadi, acţionar Balvanyos Resort SA.

Familia Szarvadi deţine şi restaurantele Gastrolab, Fork şi Champagne & More din Bucureşti, precum şi magazinele de vinuri Indivino.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO