• Leu / EUR4.6590
  • Leu / GBP5.3404
  • Leu / USD4.1340
Companii

Maggie Kitshoff, Prime Kapital: Iaşiul are un potenţial mare, încă neexploatat corespunzător. Cu primul proiect din ţară mergem spre Moldova

Secțiune susținută de Medlife Logo

Reale estate

Maggie Kitshoff, Prime Kapital: Iaşiul are un potenţial mare, încă neexploatat corespunzător. Cu primul proiect din ţară mergem spre Moldova

Autor: Bogdan Alecu

20 oct 2018 565

Iaşiul îşi va accelera dezvoltarea în perioada următoare şi deja reprezintă un pol de interes pentru dezvoltatori, este de părere Maggie Kitshoff, director proiecte rezi­denţiale în cadrul dez­vol­ta­torului Prime Kapital con­dus de Martin Slabbert.

Din acest motiv, din­colo de centrul comercial Era Shop­ping Center din Iaşi, Prime Kapital are în plan dez­voltarea unui proiect re­zi­denţial în capitala Moldovei.

„Vom mai demara un proiect în afara Bucu­reş­tiului, în Iaşi. Tocmai pentru că avem planuri pe termen lung. Iaşiul este un oraş fantastic. Disponi­bili­tatea de business este foarte mare acum. Am vizitat Iaşiul în urmă cu mai mulţi ani, iarna, pentru 24 de ore, după care am cercetat piaţa de acolo, dar cu cifre brute. Dar acum, după ce vezi climatul de inovaţie de acolo, este un oraş impresionant, tânăr cu mult potenţial. Doar să vezi climatul de inovaţie care este acolo şi potenţial care nu este exploatat. Pe de altă parte, acolo nu vedem proiecte dezvoltate. Potenţialul nu este ex­ploatat suficient de bine pentru că nu găsim aceste proiecte unde să crească. Inclusiv proiecte rezidenţiale de calitate care să atragă şi mai mulţi oameni în oraş“, a spus Maggie Kitshoff.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

Newsletter Ziarul Financiar

Înscrie-te la newsletter-ul ZF.ro ca să primeşti zilnic informaţiile de business care contează. Ia decizii în cunoştinţă de cauză!

Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.6590
Diferență: -0,0193
Ieri: 4.6599
Azi: 4.1340
Diferență: -0,3111
Ieri: 4.1469
Azi: 5.3404
Diferență: -0,1402
Ieri: 5.3479
Azi: 4.0924
Diferență: -0,2121
Ieri: 4.1011