Companii

MasterCard va deschide un business lounge în aeroportul Henri Coandă pentru 80 de persoane

MasterCard va deschide un business lounge în aeroportul...

Autor: Mirabela Tiron

22.12.2013, 14:12 855

MasterCard va deschide un business lounge în aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din Bucureşti, pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi şi cu o capacitate pentru 80 de persoane. În acest lounge vor avea acces gratuit  posesorii de carduri MasterCard Premium – Platinum, World, World Elite şi Corporate, potrivit companiei.

Astfel de saloane au mai fost deschise în Praga, Budapesta, Viena şi Kiev. Investiţia în acest lounge  din aeroportul Otopeni nu a fost făcută publică.

“Mă bucur să particip la deschiderea acestui lounge în Bucureşti, ca parte a proiectului regional pe care l-am coordonat în ultimele luni,” a spus Denisa Mateescu, Vice President Market Development MasterCard Europe, o companie de tehnologie în industria de plăţi. Vizitatorii acestui lounge vor putea să îşi verifice mail-urile sau să navigheze pe Internet, pentru că salonul este dotat cu tablete puse la dispoziţie de către Microsoft România.

Aeroportul Henri Coandă este cel mai mare din ţară, cu circa 7 milioane de pasageri anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO