Matei Dumitrescu, cosuldelegume.ro: Cultivăm legume bio pe 16 ha lângă Urziceni, apoi vindem producţia online

Secțiune susținută de Medlife Logo

30 oct 2013 Autor: Cătălina Butan

Pe o piaţă a producătorilor de legume unde lupta se dă pe preţuri mici şi produse cu o concentraţie ridicată de chimicale, Matei Dumitrescu, proprietar al magazinului online cosuldelegume.ro, mizează pe produse bio pe care le cultivă în apropiere de Urziceni şi le vinde ulterior online.
 
Dumitrescu deţine 16 hectare de teren în localitatea Valea Măcrişului, lângă Urziceni, unde cultivă în sistem ecologic aproa­pe toate soiurile de legume care cresc în România.
 
„Noi nu intrăm în concurenţă cu piaţa. Legumelor noastre le lipsesc chimicalele. Am făcut o analiză, iar substanţa activă din roşia cultivată la noi este de zece ori mai mare decât dintr-o roşie de la piaţă, iar substanţa nutritivă totală este de 15 ori mai mare“, a spus Dumitrescu în emisiunea de business ZF Live de marţi, 29 octombrie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.10.2013

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
legume
, zf live
, cosuldelegume.ro
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide