Companii

MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism

MDRT vrea să introducă o platformă online pentru rezervări în turism

Foto: Shutterstock

Autor: Mediafax

27.05.2012, 17:04 377

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului intenţionează să introducă un sistem online de rezervare a locurilor de cazare, pentru a se putea urmări care sunt cheltuielile în acest domeniu, a anunţat, duminică, la Timişoara, ministrul de resort, Eduard Hellvig, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a declarat, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că MDRT "are o responsabilitate" de a crea o platformă online pentru responsabilii din turism.

"Cât timp faci promovare şi nu ai infrastructură, cred că ministerul are o responsabilitate de a crea o platformă pentru cei responsabili în turism, un fel de platformă online de rezervare a locurilor de cazare, pentru că ministerul are această bază de date şi, prin această creare de sistem online de rezervări, introducem criteriul de competitivitate între operatorii de turism", a declarat Hellvig.

Potrivit lui Hellvig, prin crearea acestei platforme, ministerul poate urmări "în mod clar" care sunt cheltuielile legate de domeniul turismului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO