Companii

MedLife face o nouă achiziţie şi cumpără 80% din acţiunile Medici’s Timişoara de la antreprenorul Adrian Bădescu

MedLife face o nouă achiziţie şi cumpără 80% din...

Autor: Georgiana Mihalache

22.06.2022, 00:07 637

♦ „Negocierea a fost directă, doar cu MedLife am discutat. În următorii ani, vom deveni un hub regional“, spune Adrian Bădescu, antreprenorul care a dezvoltat Medici’s ♦ El va rămâne în continuare în acţionariat şi în managementul grupului pe care l-a fondat.

MedLife a anunţat o nouă achiziţie şi a preluat 80% din acţiunile grupului Medici’s, un business antreprenorial fondat de Adrian Bădescu în urmă cu 25 de ani, cu afaceri de peste 20 mil. lei în 2021. Antreprenorul va rămâne în continuare în acţionariatul grupului şi în management. Adrian Bădescu nu a dorit să dezvăluie valoarea tranzacţiei, însă a menţionat că în prezent grupul Medici’s valorează peste 10 milioane de euro.

„Am ales să fac această tranzacţie pentru că va fi o dezvoltare mult mai mare la nivel local, o să reinvestim în dezvoltare şi vor fi de cinci ori mai mulţi bani pentru investiţii decât am fi putut atrage singuri. În următorii ani, cu toată infuzia de capital adusă în urma acestei tranzacţii, vom deveni un hub regional de sănătate“, a precizat pentru ZF Adrian Bădescu.

Achiziţia realizată de MedLife include preluarea celor patru clinici Medici’s, a laboratorului Laborix şi a Medici’s Hospital. Tranzacţia aşteaptă acordul Concurenţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO