Companii

Mega Image apasă acceleraţia: opt magazine noi în martie

Mega Image apasă acceleraţia: opt magazine noi în martie

Autor: Cristina Rosca

02.03.2012, 00:00 278

Retailerul belgian Mega Image, care deţine supermarketurile cu acelaşi nume şi magazinele de proximitate Shop & Go, va deschide în luna martie opt magazine, aproape cât în primele două luni din acest an. În ianuarie şi februarie reţeaua s-a extins cu nouă unităţi. În această lună compania va deschide primul magazin pe trei martie, în cadrul centrului comercial Plaza România din capitală.

Acesta este cel de-al treilea şi ultimul magazin al lanţului G'Market achiziţionat anul trecut în luna octombrie de Mega Image. Supermarketul va fi deschis într-o nouă locaţie, la nivelul subsol al mallului şi va avea o suprafaţă de vânzare de circa 1.300 de metri pătraţi. Următorul supermarket Mega Image va fi deschis pe 7 martie, tot în capitală, pe Bulevardul Expoziţiei, numărul 101, în sectorul 1.

Reţeaua Mega Image deţine 114 supermarketuri - 101 Mega Image şi 13 Shop & Go. Mega Image a avut în 2010 afaceri de peste 883 mil. lei (210 milioane de euro), în creştere cu aproape 45% faţă de 2009. Până în prezent compania nu a anunţat rezultatele sau estimările pentru 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO