Companii

MG TEC Industry, com­panie fondată de Vasile Hăşmă­şan, ia 48 mil.euro de la CEC Bank pentru co-finanţarea unei fabrici de produse igienico-sanitare la Dej

MG TEC Industry, com­panie fondată de Vasile...

Autor: Roxana Rosu

18.03.2019, 12:21 970

MG TEC Industry, com­panie fondată anul trecut de antrepre­norul Vasile Hăşmă­şan, a semnat un acord cu CEC Bank pentru un credit de circa 48 milioane euro destinat finanţării construcţiei de la zero a unei fabrici de produse absorbante, uz gospodaresc si igienico-sanitare, în oraşul Dej, judeţul Cluj.

Tranzactia, intermediată de Professional Capital Finance în calitate de consultant, vizează ridicarea unor hale industriale şi achiziţionarea de utilaje, maşini şi instalaţii tehnice de productie şi laborator.

Investiţia totală în noua fabrică se ridică la 370 milioane lei (80 mil.euro), din care circa 150 de milioane de lei (32 mil.euro) reprezintă ajutor de stat.

"Conform misiunii asumate, CEC Bank continua sa sustina proiectele romanesti care contribuie la dezvoltarea economica, la crearea si mentinerea locurilor de munca. Credem cu tarie in capacitatea de productie autohtona si suntem siguri ca acest proiect va deveni o poveste de succes nu doar la nivel regional, ci si national", a declarat Laurenţiu Mitrache, Director general - Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Compania a anunţat anterior că implementarea proiectului începe în prima parte a anului 2019 şi va fi finalizată până la finele anului 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO