Companii

New Yorker deschide vineri magazinul din Unirea

Autor: Cristina Stoian

01.11.2010, 23:44 144

Retailerul german de îmbrăcăminte New Yorker va deschide vinerila parterul Unirea Shopping Center din Bucureşti cel de-al 16-leamagazin la nivel local, după ce cu o zi înainte va intra în BaiaMare. "Nu ne vom opri aici cu dezvoltarea reţelei, tot în acest anurmând să mai deschidem şi la Drobeta-Turnu Severin", a declaratBogdan Bozdog, directorul de expansiune pe România alcompaniei.

New Yorker, cu afaceri de circa 9,8 milioane de euro anul trecut, aînchiriat în prima parte a acestui an aproape 1.300 de metripătraţi în cadrul magazinului Unirea din Capitală, între Zara şirestaurantul fast-food KFC, cu intenţia de a crea "cel mai bunmagazin din punctul de vedere al vânzărilor din România", după cumanunţa anterior Bozdog. Germanii au investit în magazin circa 1.000de euro/mp. Anterior spaţiul a fost ocupat de magazine de micidimensiuni de electronice şi telefonie mobilă ca Sony Center,Vodafone, Cosmote, Orange, Kodak sau Euro GSM, chiriaşi care aufost plasaţi ulterior în alte spaţii comerciale disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO