Companii

Nordsee aşteaptă vânzări de 4 milioane de euro în patru restaurante cu peşte şi creveţi

Nordsee aşteaptă vânzări de 4 milioane de euro în...

Autor: Cristina Roşca

03.09.2013, 00:07 539
Nordsee, unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante din Europa specializate pe preparate din peşte şi fructe de mare, a intrat pe piaţa locală în aprilie 2008 şi de atunci şi-a concentrat atenţia pe Bucureşti, unde are în prezent patru restaurante cu afaceri de 15,6 milioane de lei (3,5 mil. euro) anul trecut.
 
Pentru acest an compania ce deţine în România franciza grupului german şi-a bugetat o creştere a businessului cu 10-15%, la aproape 4 milioane de euro.
 
„Primele două res­taurante le-am des­chis în aprilie 2008, când s-a deschis şi Băneasa Shopping City“, spune Liliana Farmache, administratorul Darcom Sea Food, compania care operează franciza Nordsee la nivel local.
 
Firma este controlată de trei antreprenori români - Liliana Farmache (33%), Aurelian Cristian Farmache (33%) şi Handrea Darius Onuţ (34%). Brandul Nordsee a fost adus pe piaţa locală în 2008, ultimul an de boom, când consumul avansa cu peste 10%. În anii care au urmat însă consumul a urmat o pantă descendentă, iar Darcom Sea Food s-a extins prudent, mizând doar pe Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO