Agrobusiness

O cooperativă agricolă din Ploieşti vinde ouă de 5 mil. euro în Kaufland, Metro, Auchan şi Penny

Secțiune susținută de Medlife Logo

13 sep 2018 Autor: Roana Rotaru

Managementul Bârsa Prod 2012 vrea să înfiinţeze o fabrică de procesare şi condiţionare a ouălor, un proiect de circa 1 mil. euro, pentru care încearcă să obţină o finanţare din fonduri europene

♦ Exporturile acoperă aproape 30% din vânzări.

Cooperativa agricolă Bârsa Prod 2012, din Ploieşti, judeţul Prahova, formată din cinci ferme de creştere a păsărilor, vinde anual circa 40 de milioane de ouă în Kaufland, Metro, Auchan şi Penny Market, în mare parte în cofraje de 30 de ouă, sub marca privată a magazinului, dar şi sub brandul propriu Oul Babei.

În 2017 cooperativa agricolă Bârsa Prod 2012 a ajuns la afaceri de aproape 22 mil. lei (4,8 mil. euro), din care exporturile acoperă circa 25-30%, portivit datelor publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Agrobusiness
, cooperativa agricola
, Ploiesti
, oua
, ferme
, productie
, Bârsa Prod
, Oul Babei
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide