Companii

O parte a fostei echipe de la Coldwell Banker aduce în România agenţia americană SVN, iar fostul director mizează pe propria firmă

O parte a fostei echipe de la Coldwell Banker aduce în România agenţia americană SVN, iar fostul director mizează pe propria firmă

Andrei Sârbu: Pentru 2019 ne-am propus înregistrarea unei cifre de afaceri de patru milioane de euro, iar în 2020 avem ca obiectiv să intrăm în rândul celor mai mari cinci companii de consultanţă imobiliară din România.

Autor: Bogdan Alecu

11.04.2019, 00:05 1781

SVN România porneşte la drum din poziţia de cel mai mare jucător activ pe segmentul rezidenţial, fiind consultantul şi agentul exclusiv a peste 10 proiecte rezidenţiale cu un minimum de 350 de unităţi fiecare, printre care Aviaţiei Park (Forte Partners), Belvedere Residences (Băneasa Developments), Soho Unirii (London Partners).

Andrei Sârbu şi Ionuţ Nicolescu, care până în ianuarie au deţinut funcţiile de managing partners în cadrul Coldwell Banker România, au adus în România compania de consultanţă imobiliară SVN International. De asemenea, din echipa SVN România face parte şi Gabriel Voicu, care anterior deţinuse funcţia de director new homes la Coldwell Banker, iar acum la SVN este condominium sales director.

Georgia Căilean, CEO al Coldwell Banker România, de asemenea a părăsit compania. Ea a declarat că în continuare se va concentra pe propriul business de imobiliare. Georgia Căilean a înfiinţat Fortis Global Management în 2013 după ce a plecat de la Piraeus Bank, unde a fost managing director.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO