Companii

Olandezii de la DN Agrar au spart pragul de 100 mil. lei în primele 9 luni din 2022, triplu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Jan Gijsbertus de Boer, preşedinte al Consiliului de Administraţie DN Agrar Group

Jan Gijsbertus de Boer, preşedinte al Consiliului de Administraţie DN Agrar Group

Autor: Florentina Niţu

25.11.2022, 16:20 312

♦ Jan Gijsbertus de Boer, preşedinte al Consiliului de Administraţie DN AGRAR Group: „Acest an a însemnat consolidarea activităţii grupului DN Agrar şi noi investiţii“.

DN Agrar Group, grup de firme cu acţionariat majoritar olandez care activează în domenii precum zootehnie, producţie de cereale şi a prestărilor de servicii în agricultură, a realizat o cifră de afaceri de 103,23 milioane de lei în primele 9 luni din 2022, triplându-şi veniturile faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată într-un comunicat de presă.

„Acest an a însemnat consolidarea activităţii grupului DN Agrar şi noi investiţii, planurile şi strategia companiei continuând direcţia stabilită. Finalizarea lucrărilor de investiţii din cadrul fermei Apold ne permite operarea celor două săli de muls la capacitate maximă, în trei ture, cu o creştere a capacităţii operaţionale cu 50%, până la finele anului“, spune Jan Gijsbertus de Boer, preşedinte al Consiliului de Administraţie DN Agrar Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO