Companii

(P) Grupul de companii Coral sărbătoreşte 30 de ani de la înfiinţarea Coral Construct, prima organizaţie a grupului

(P) Grupul de companii Coral sărbătoreşte 30 de ani de...

Autor: Publicitate

08.02.2022, 14:39 629

La începutul anului 2022, grupul de companii Coral sărbătoreşte 30 de ani de la înfiinţarea Coral Construct, prima organizaţie a grupului.

Dinamica de dezvoltare a făcut ca lucrurile ce au pornit, iniţial, din pasiune pentru execuţia lucrărilor de construcţii să se concretizeze, ulterior, în filosofia uneia dintre cele mai apreciate companii din industria românească de real estate.

Coral Companies oferă servicii de consultanţă în construcţii, project management, dirigenţie de şantier şi administrează un portofoliu de peste 3 milioane de metri pătraţi din postura de Property şi Facility Management, contribuind, astfel, la dezvoltarea multor proiecte imobiliare importante la nivel naţional.

“Încă de la începuturile primei companii, principalele idei de dezvoltare s-au îndreptat către crearea unei filosofii bazată pe o serie de principii bine definite. Pe parcursul anilor, viziunea noastră a rămas neschimbată, ne-am canalizat energia către formarea unei echipe ce a îmbrăţişat această filosofie, colegii noştri fiind cei care au stat la baza expansiunii companiei. Vorbim, astăzi, despre peste 300 de oameni care s-au unit sub sloganul “The Confidence Icon” şi pentru care responsabilitatea, profesionalismul şi onestitatea reprezintă concepte cheie în modul obişnuit de lucru. Totodată, am avut şansa să identificăm în piaţă parteneri de lungă durata, parteneri cu viziuni şi ţeluri similare, cu ajutorul cărora am reuşit să ajungem, astăzi, în această poziţie de prestigiu.” – a declarat Adrian Duma, CEO şi fondator al grupului. 

 

Digitalizare

În ceea ce priveşte istoria mai recentă şi planurile pentru viitor, grupul urmează să finalizeze în perioada următoare dezvoltarea propriei soluţii software, dedicată activităţii de Property şi Facility Management. Întregul proiect a presupus peste un an şi jumătate de activitate pentru dezvoltare, urmând ca, până la finalul anului, întreagă activitate din zona de administrare, operare şi întreţinere să se desfăşoare prin intermediul noii platforme.

“De aproape doi ani lucrăm, împreună cu o echipă de IT, pentru dezvoltarea noii platforme de Property şi Facility Management. Este o soluţie custom, gândită de la zero pentru optimizarea activităţii noastre şi a clienţilor noştri”, a declarat Cătălin Duma – managing partner în cadrul Coral Companies.

Happy Home – Noul venit în grup

“Finalul anului 2021 a însemnat pentru noi şi lansarea “Happy Home, un concept ce îşi doreşte să aducă în piaţă B2C experienţa, profesionalismul şi calitatea, ca elemente ce definesc activitatea noastră la nivel de grup. Suntem încrezători că proiectul va deveni unul de succes, existând o nevoie uriaşă în piaţa de servicii tehnice şi administrative la nivel de utilizator casnic”, ne spune Cătălin Duma – managing partner în cadrul Coral Companies.

“Plănuim o expansiune la nivel internaţional în următorii ani”

În ceea ce priveşte strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung, grupul de companii îşi propune ca, în următorii ani, să îşi extindă activitatea pe pieţele din Europa şi Asia, începând cu proiecte în Arabia Saudită, acolo unde vor derula contracte de Property şi Facility Management.

“Despre extinderea în Arabia Saudită, pot spune doar că este o adevărată provocare pentru noi, întrucât regăsim pe teritoriul acestei ţări o piaţă în plină dezvoltare, cu un potenţial imens, iar aşteptările privind calitatea serviciilor sunt la cel mai înalt nivel. În acelaşi timp, suntem bucuroşi că avem oportunitatea de a promova profesionalismul românesc, deja consacrat, de data aceasta departe de casă.” - Alexandru Duma - managing partner în cadrul Coral Companies.

 

“Continuăm să prestăm servicii de calitate sub o nouă identitate vizuală”

Sfârşitul anului trecut a fost unul foarte aglomerat pentru grupul de companii CORAL, una dintre activităţile principale fiind procesul prin care s-a realizat un rebranding complex la nivel de grup, care a vizat atât îmbunătăţirea identităţii vizuale a companiilor cât şi optimizarea fluxului de procese interne.

“Celebrăm cei 30 de ani de existenţă cu o nouă imagine a grupului de companii. Păstrăm aceleaşi valori care ne-au consacrat, avem aceeaşi filosofie de business şi continuăm să prestăm servicii de calitate, toate acestea sub o nouă identitate vizuală. Pe lângă nouă noastră imagine, am dorit ca acest rebranding să fie mult mai mult de atât şi, din acest motiv, am analizat şi îmbunătăţit toate procesele şi fluxurile de lucru existente, venind astfel în sprijinul clienţilor noştri cu un plus de valoare în ceea ce priveşte piaţa serviciilor din segmentul de Real Estate” a declarat Alexandru Duma pentru Ziarul Financiar.

Grupul de companii Coral a fost înfiinţat în anul 1992 de către Adrian Duma, actual CEO şi acţionar principal, că un răspuns cu privire la setarea de noi standarde în ceea ce priveşte piaţa experţilor în construcţii şi a serviciilor de Real Estate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO