Companii

(P) Liviu Cojoc şi strategia grupului DAFCOCHIM pe 2020

(P) Liviu Cojoc şi strategia grupului DAFCOCHIM pe 2020

Autor: Publicitate

29.01.2020, 08:00 1238

Conferinţa anuală a companiei târgumureşene DAFCOCHIM Agro, care s-a desfăşurat, de curând, la Saliris Resort, Egerszalók, Ungaria, a fost o premieră pentru ultimele două decenii de astfel de evenimente, specifice distribuitorilor de inputuri pentru agricultură. Într-un format tehnic profesionist, mult mai aproape de cei 250 de fermieri ardeleni şi 13 country lideri ai multinaţionalelor furnizoare de inputuri pentru agricultură. Socializarea a fost esenţa conferinţei. Şi a fost într-adevăr una profesională, atipică, dar profundă.

Preşedintele grupului DAFCOCHIM, Liviu Cojoc, a făcut un anunţ important pentru viitorul afacerii, prin care separă activităţile companiei în trei firme: DAFCOCHIM – firma mamă, DAFCOCHIM Distribution  – divizia de produse chimice şi DAFCOCHIM Agro – divizia de inputuri pentru agricultură.

Managerii celor mai importante companii multinaţionale: ADAMA, AZOMUREŞ, BASF, Bayer, Borealis L.A.T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta şi TIMAC Agro, au prezentat noutăţile din domeniu şi au oferit o perspectivă la zi a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Grupul DAFCOCHIM - www.dafcochim.ro - activează din 1994, are sediul în Târgu Mureş şi este principalul furnizor de inputuri (fertilizanţi, produse de protecţia plantelor şi genetică) de ultimă generaţie pentru fermierii din centrul Transilvaniei.

,,Investim încredere în partenerii noştri, firme naţionale şi multinaţionale furnizoare de inputuri şi fermieri fideli, beneficiari direcţi ai noilor tehnologii agricole care au la bază fertilizanţi, produse de protecţia plantelor şi genetică de ultimă generaţie!”, a spus Liviu Cojoc, preşedintele Grupului DAFCOCHIM.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO