Companii

(P) Moda la birou

(P) Moda la birou

Autor: Publicitate

31.10.2019, 09:00 704

Se spune despre vestimentaţie că este un mod de comunicare – transmite vizual informaţii despre statutul nostru, mediu, preferinţe, stil de viaţă, personalitate, sau starea de spirit din ziua respectivă. Aceasta este deosebit de importantă în viaţa de zi cu zi – acasă, în parc, la cumpărături, la evenimente. Se dovedeşte, însă, chiar mai importantă când suntem la birou. La şedinţe, întâlniri cu parteneri, în activitatea zilnică şi în cazul diverselor situaţii neprevăzute, vestimentaţia ne ajută să facem un statement personal şi, astfel, să ne plasăm într-o anumită poziţie faţă de provocările pe care le întâlnim.

Definirea propriului stil, însă, poate constitui o dilemă peste care cu greu trecem. Preferinţele personale nu se află întotdeauna pe aceeaşi linie cu cele impuse de funcţia şi statutul pe care le avem. În acest sens, varianta optimă este găsirea unei căi de mijloc – o vestimentaţie comodă, dar potrivită pentru orice situaţie, la birou.

În acest sens, toamna anului 2019 aduce o nouă oportunitate vestimentară pentru domnii care preferă stilul simplu, dar în acelaşi timp elegant. Colecţia capsulă TommyXMercedes-Benz este dezvoltată de către designer-ul american Tommy Hilfiger în baza parteneriatului strategic încheiat pe mai mulţi ani cu cei care sunt de cinci ori Campioni Mondiali Formula One®. Colecţia îmbină moştenirea clasică americană cool a brandului TOMMY HILFIGER cu expertiza tehnică inovatoare a echipei de curse. Stiluri atemporale inclusiv pantalonii chino, haina trei sferturi şi jacheta de piele sunt îmbunătăţite cu elemente funcţionale, precum finisajele de climatizare, într-o paletă color neagră completată cu nuanţe de roşu, alb şi albastru. Banda-semnătură TOMMY HILFIGER este reinventată într-o manieră minimalistă, amplasată pe tivuri şi manşete, în timp ce liniile TriStar albastru pop adaugă un twist neaşteptat look-ului clasic. Colecţia este simplă şi elegantă pentru Bărbatul Tommy.

*Colecţia TommyXMercedes-Benz Toamnă 2019 este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecţionate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO