Companii

Pariu împotriva curentului: Octano, cel mai nou jucător din piaţa benzinăriilor, vrea să ajungă la 50 de staţii în 2025 şi are un buget de 45 mil. euro

Pariu împotriva curentului: Octano, cel mai nou jucător...

Autor: Roxana Petrescu

20.06.2023, 00:07 159

În plin proces de electrificare a mobilităţii, un jucător lansat în 2017 pariază împotriva curentului investind într-o reţea clasică de benzinării De ce?

În multe zone, adoptarea mobilităţii electrice va fi un proces de lungă du­rată, iar Octano, brand de ben­zi­nării lansat în 2017, care face parte din grupul Bulrom Gas, spune că orientarea spre localităţile situate la dis­tanţă de marile centre urbane încă îi asigură oportunităţi de creştere.

Reţeaua Octano a ajuns în prezent la 35 de staţii de carburant după investiţii de 30 de milioane de euro. Staţiile sunt operate prin intermediul companiei Octano Down­stream, care anul trecut a avut un business de 233 de milioane de lei, în creştere cu 75%. Mai departe, compania face parte din grupul Bulrom Gas, deţinut de Dan Bal­tacov şi Dan-Claudiu Părău.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO