Liviu Rozs, 56 de ani, de profesie mecanic agricol, a pus în anul 2000 bazele unei afaceri în agroturism, investind în deschiderea unui restaurant în zona Militari, Cocoşu’ Roşu, cu o capacitate de doar câteva locuri la acea vreme.
„Am deschis un restaurant cu câteva locuri şi şapte angajaţi. Nu ştiam dacă am făcut bine dar produsele pe care le pregăteam, naturale şi de producţie românească, au început să atragă din ce în ce mai mulţi clienţi. După primul an aveam deja 80 de angajaţi iar până în 2008 ajunsesem la 200 de angajaţi. Atunci ne-am gândit cum ar fi să avem propria noastra fermă, cu vaci, porci, găini şi solarii pentru a aproviziona restaurantul nostru cu lapte, carne, ouă şi legume proaspete, din simplul motiv de a-l personaliza“, povesteşte Liviu Rozs. În prezent, restaurantul, unde se organizează şi evenimente private, atrage circa 200-250 de clienţi zilnic, potrivit lui, vizitatori ajungând şi la ferma antreprenorului.