Companii

Pariul lui Copos: Hotelul de cinci stele Athénée Palace a început anul sub brandul Intercontinental. Preţul pentru o noapte de cazare în perioada 7-8 ianuarie porneşte de la 122 de euro pentru o cameră dublă şi poate ajunge la peste 650 de euro pentru o suită, conform site-ului Intercontinental

InterContinental Athénée Palace Bucharest devine astfel singurul hotel din România operat sub brandul InterContinental

InterContinental Athénée Palace Bucharest devine astfel singurul hotel din România operat sub brandul InterContinental

Autor: Miruna Diaconu

05.01.2023, 11:00 478

♦ Contractul de management între ANA Hotels şi IHG Hotels & Resorts pentru hotelul Athénée Palace se va derula pe o perioadă de 20 de ani ♦ Athénée Palace a trecut printr-un proces de modernizare început în 2020, fiind împărţit în două faze, iar investiţia a depăşit 40 de milioane de euro.

Intercontinental a plecat în 2022 din România din Piaţa Univer­sităţii din Bucureşti, acolo unde sigla brandului era pusă pe hotelul care acum poartă denumirea de Grand Hotel Bucharest. Lanţul hotelier a revenit în România, însă sigla Inter­continental tronează asupra Pieţei Revoluţiei, pe Athénée Palace.

După 50 de ani de prezenţă pe piaţa locală, fiind şi primul lanţ hotelier internaţional intrat pe piaţa locală, Intercontinental a luat un an de pauză din piaţa locală. Anul 2023 re­prezintă anul revenirii brandului hotelier pe piaţa locală, însă de a­ceas­tă dată sigla fiind pusă pe hotelul Athénée Palace.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO