Companii

Patru malluri din Bucureşti şi-au schimbat şefii în acest an

Patru malluri din Bucureşti şi-au schimbat şefii în...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.09.2015, 00:07 1761

AFI Palace Cotroceni, Mega Mall, Promenada, dar şi Anchor Group România, cel care deţine şi Bucureşti Mall, au făcut schimbări în management anul acesta, astfel că la conducerea mallurilor au venit manageri noi.

Alexandru Şuiu, un manager de 37 de ani, a preluat conducerea Mega Mall, în timp ce Affan Yildirim a fost numit în funcţia de general manager Anchor Grup România, care deţine şi Bucuresti Mall. Un alt centru comercial deţinut de NEPI- Promenada l-a adus la conducere pe Sebastian Mahu, care a lucrat pentru DTZ.

Şi mallul AFI Palace Cotroceni l-a numit la conducere pe Sorin Scînteie, fostul şef al Mega Mall şi City Park Constanţa, aducerea lui nefiind confirmată de reprezentanţii AFI Europe. Cei mai mari manageri de malluri din Capitală au în subordine malluri cu o suprafaţă închiriabilă care se apropie de jumătate de milion de metri pătraţi, în timp ce rulajele acestora se situează la peste 600 mil. lei anul trecut (excluzând Mega Mall, care a fost deschis anul acesta).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO