Companii

Paul Trans, o firmă din Timişoara cu 2 mil. euro din servicii de mentenanţă pentru camioane: Investim în procese de digitalizare

Paul Trans, o firmă din Timişoara cu 2 mil. euro din...

Autor: Mirabela Tiron

26.10.2021, 18:30 1073

Compania Paul Trans din Timişoara, controlată de Paulică Muscă, face afaceri de 2 milioane de euro din servicii de mentenanţă flote, potrivit oficialilor companiei.

„Am investit constant în utilaje şi scule noi. Provocările se situează la un nivel mediu şi se referă la dezvoltarea portofoliului de clienţi posesori de flote din alte judeţe, însă care au parte din flotă în regiunea Timiş“, a declarat Răzvan Muscă, transport&logistics manager la Paul Trans.

Compania face parte dintr-un grup de firme care include şi o casă de expediţii în Timişoara. În 2020 au fost se­parate activităţile din grup. PaulTrans operează cel mai mare service regional de camioane, remorci, semi­remorci şi utilaje, compania are 40 de angajaţi, potrivit oficialului firmei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO