Companii

Petrescu, City Grill: Până în 2018 nu văd schimbări majore în bine

Petrescu, City Grill: Până în 2018 nu văd schimbări majore în bine

Autor: Cristina Rosca

13.12.2011, 00:05 1142

Dragoş Petrescu, 41 de ani, proprietarul lanţului de restaurante City Grill şi administratorul Caru' cu Bere, spune că planul de dezvoltare al grupului său pentru 2012-2018 este unul prudent, care nu ţine cont de o schimbare majoră în bine faţă de situaţia actuală.

"Suntem conservatori şi nu ne aşteptăm la evoluţii spectaculoase în bine. Evoluţia în următorii ani va fi naturală, pas cu pas. Nu vor umbla câinii cu covrigi în coadă". El mai spune că se aşteaptă ca şi peste un an economia României să fie marcată de criză, însă nu crede în cele mai pesimiste scenarii vehiculate pentru Europa.

"Zona euro nu se va destrăma. Se poate întâmpla ca într-o democraţie un stat să aibă o părere diferită de a celorlalte, însă asta nu înseamnă că Marea Britanie vrea dizolvarea zonei euro".

În ceea ce priveşte businessul său, Petrescu estimează o creştere pentru 2012, fără a oferi însă cifre. Optimismul său are la bază faptul că anul 2011 a fost cel mai bun an din istoria de 12 ani a grupului deţinut de Petrescu, afacerile estimate fiind de 18,5 mil. euro.

Citiţi mai multe în ediţia demâine a Ziarului Financiar

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO