Companii

Piaţa de birouri duduie: Ion Rădulea mai ridică două noi clădiri de birouri în proiectul Sema Parc din Bucureşti

Piaţa de birouri duduie: Ion Rădulea mai ridică două...

Autor: Bogdan Alecu

03.05.2019, 07:15 1925
River Development, compania controlată de omul de afaceri Ion Rădulea, care a dezvoltat Sema Parc, un proiect mixt de birouri aflat pe platforma Semănătoarea de pe Splaiul Independenţei din Bucureşti, a demarat construcţia a două noi clădiri de 14 respectiv cinci etaje.

În prezent se lucrează la pregătirea de şantier pentru cele două, care vor avea o suprafaţă cumulată închiriabilă de 31.500 mp şi care vor fi livrate în cel de-al doilea trimestru din 2021. „Suma investiţiilor în derulare este de 90 mil. euro. Aceasta cuprinde clădirea The Light One, în construcţie pe Iuliu Maniu, clădirile Londra şi Oslo din Sema Parc şi renovarea şi modernizarea unor clădiri existente din cadrul platformei pe care River Development le va converti în spaţii de birouri de clasă A“, a spus Sorin Vişoianu, CEO River Development.

În Sema Parc dezvoltatorul are livrate recent şi în curs de livrare 23.500 mp spaţii de birouri de clasă A în clădirile Bruxelles şi Paris, unde întreg spaţiul aferent a fost complet reamenajat şi livrat în ultimii doi ani.

Pe lângă clădirile Londra şi Oslo la care au început acum lucrările, River Development este în proces de reconversie şi reamenajare a unei clădiri existente pe plaformă într-una de birouri de clasă A, care va fi de­numită Berlin. Noua construcţie cuprinde 14.900 mp, iar termenul estimat de livrare este T3/2019. În total, dezvoltatorul controlat de Ion Rădulea va livra 70.000 mp de birouri de clasă A până în trimestrul al doilea din 2021, an când va finaliza şi clădirile Londra şi Oslo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO