Companii

Piaţa de consultanţă în management şi-a revenit în 2021: Compania Horváth a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 5,4 milioane euro, cu circa 30% mai mare faţă de 2020

Piaţa de consultanţă în management şi-a revenit în...

Autor: Roxana Rosu

22.03.2022, 10:04 246

Compania de consultanţă în management Horváth a încheiat 2021 cu o cifră de afaceri de aproximativ 5,4 milioane euro, după ce a recuperat pierderile din pandemie, rezultatul fiind cu circa 30% mai mare faţă de 2020.

Creşterea a fost impulsionată de evoluţia pozitivă neaşteptată a pieţei, de cererea de soluţii pentru transformare digitală, organizaţională si ecologică şi de faptul că biroul din Bucureşti s-a transformat într-un hub regional deservind clienţi din zona balcanică.

Compania îşi propune dublarea cifrei de afaceri şi a numărului de angajaţi în următorii 4 ani.

„Momentan ne aflăm în plină tranziţie energetică, astfel încât companiile din toate industriile se confruntă cu provocarea eliminării carbonului din întregul lanţ valoric şi înlocuirea acestuia cu hidrogenul verde şi energii regenerabile. Această temă are o rezonanţă din ce în ce mai mare, mai ales în contextul creşterii numărului de programe de fonduri ce pot fi accesate în următorii ani”, a declarat Kurt Weber, Director General Horváth România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO