Companii

Piaţa hotelieră a adăugat în acest an 280 de camere de brand internaţional. Sibiul şi zonele limitrofe ale Bucureştiului au câştigat noi hoteluri

Mercure Cozieni

Mercure Cozieni

Autor: Miruna Diaconu

27.12.2023, 00:00 375

Piaţa hotelieră din România a adăugat anul acesta circa 280 de camere de brand internaţional, un număr mai mic faţă de anii anteriori. Sibiul, Otopeniul şi Cozieniul, ultimele două fiind în zona limitrofă a Bucureştiului, au adăugat fiecare câte un hotel.

Mercure Cozieni, Ibis Styles Otopeni şi Mercure Sibiu Arsenal sunt cele trei hoteluri deschise în acest an. Astfel că, în acest an, Accor a fost singurul grup internaţional care şi-a extins portofoliul de pe piaţă locală, fiind totodată şi cel mai mare operator hotelier global de pe piaţa autohtonă.

Otopeniul a adăugat un nou hotel în acest an, anume  ibis Styles Bucharest Airport, amplasat în apropierea aeroportului internaţional Henri Coandă (Otopeni), o  investiţie a şeicului Ahmed Bin Saif Al Nahyan, fost preşedinte al Etihad Airways şi fondatorul ABS Holdings.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO