Companii

Platforma de recrutare online eJobs România a ajuns la afaceri de 15 mil. euro în 2022, în creştere cu aproape 50% de la an la an

Bogdan Badea, CEO, eJobs România: Piaţa a fost extrem de activă, cu multe oportunităţi şi cu planuri foarte îndrăzneţe din partea angajatorilor. A fost un an în care şi salariile au crescut.

Bogdan Badea, CEO, eJobs România: Piaţa a fost extrem de activă, cu multe oportunităţi şi cu planuri foarte îndrăzneţe din partea angajatorilor. A fost un an în care şi salariile au crescut.

Autor: Ramona Cornea

11.05.2023, 00:05 98

Pentru 2023, compania ţinteşte o cifră de afaceri de 15 mil. lei Bogdan Badea, CEO, eJobs România: „S-a angajat masiv anul trecut în România, cu o medie de 35.000 de joburi noi în fiecare lună. Pentru acestea au existat în jur de 1 milion de aplicări lunare“.

Platforma de recru­tare online eJobs România a ajuns la o cifră de afaceri de circa 15 mil. euro în anul 2022, în creştere cu aproape 50% faţă de 2021, după cum a transmis compania. În 2021, compania a avut o cifră de afaceri de aproape 49,4 mil. lei, adică circa 10 mil. euro, conform datelor publice de la  Ministerul Finanţelor.

„Din multe puncte de vedere, 2022 ne-a depăşit toate aşteptările. S-a angajat masiv anul trecut în România, cu o medie de 35.000 de joburi noi în fiecare lună, postate pe eJobs.ro. Pentru acestea au existat în jur de un milion de aplicări lunare. Piaţa a fost deci extrem de activă, cu multe oportunităţi şi cu planuri foarte îndrăzneţe din partea angajatorilor. Să nu uităm că a fost un an în care şi salariile au crescut, pe de-o parte, pentru că rezultatele financiare ale companiilor au permis aceste majorări, pe de altă parte, pentru că inflaţia a impus ajustări salariale“, spune Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO