Companii

Platforma de equity crowdfunding SeedBlink, care a strâns în trei zile 55.000 de euro pentru Evertoys, îşi propune să listeze între 25 şi 30 de startup-uri în 2020. Ionuţ Pătrăhău, cofondator: Testăm în continuare diverse profiluri de afaceri pentru a vedea care sunt mai bine primite

Ionuţ Pătrăhău, cofondator şi COO al SeedBlink:  Equity crowdfunding democratizează investiţiile în startup-uri. Cu ajutorul internetului, o aplicaţie permite ca oricine să poată investi minim 2.500 de euro într-una din campaniile active.

Ionuţ Pătrăhău, cofondator şi COO al SeedBlink: Equity crowdfunding democratizează investiţiile în startup-uri. Cu ajutorul internetului, o aplicaţie permite ca oricine să poată investi minim 2.500 de euro într-una din campaniile active.

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.12.2019, 17:40 506
SeedBlink, platforma locală de equity crowdfunding dezvoltată de Ionuţ Pătrăhău, Andrei Dudoiu şi Iulian Pădurariu, are ca obiectiv să listeze în 2020 între 25 şi 30 de startup-uri româneşti.

„Vom lista 25-30 de startup-uri în 2020. Testăm în continuare diverse profiluri de afaceri pentru a vedea care sunt mai bine primite. Însă, nevoia de investiţii este mai mare decât viteza noastră de testare. Pe lângă asociaţii iniţiali, Andrei Dudoiu şi Iulian Pădurariu, vom avea o echipă care ni se va alătura în luna ianuarie“, a spus pentru ZF Ionuţ Pătrăhău, co-fondator şi COO (director operaţional) al SeedBlink.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO