Companii

Producătorul de mobilă Aramis Invest, deţinut de antreprenorii Vladimir Iacob şi Marius Şelescu, caută 150 de oameni pentru fabrica din Baia Mare

Producătorul de mobilă Aramis Invest, deţinut de...

Autor: Laurentiu Cotu

15.02.2024, 16:40 213

Aramis Invest, cel mai mare producător local de mobilă, controlat de antreprenorii locali Vladimir Iacob şi Marius Şelescu, are disponibile în prezent 150 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asam­blarea produ­selor solide şi semi­solide, la fabrica din Baia Mare, potrivit infor­maţiilor disponibile pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Maramureş.

Aramis Invest a ajuns în 2022 la un număr mediu de 5.292 de angajaţi, cu 325 de oameni mai mult decât în 2021, potrivit ultimelor informaţii disponibile pe site-ul Minis­terului Finanţelor. Producătorul din Maramureş este cel mai mare exportator de mobilă de pe plan local. Mai bine de 90% din afacerile companiei vin de la export, conform ultimelor date. De altfel, compania este şi cel mai important furnizor de pe plan local al gigantului suedez IKEA.

Aramis Invest a realizat în 2022 o cifră de afaceri de 2.085 mld. lei (423 mil. euro), în creştere cu 28% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a obţinut în 2022 un profit net de 43,1 mil. lei (8,7 mil. euro), de patru ori mai mare faţă de anul precedent, conform datelor publice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO