Producătorul de preparate din peşte Valeputna din Suceava şi-a deschis un restaurant de tip fast-food în Iaşi şi un magazin în Bucureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

23 apr 2018 Autor: Roana Rotaru

♦ Faţă de anul 2016, când cifra de afaceri a companiei era de circa 180.000 de euro, vânzările Quality Natural s-au dublat.

Producătorul de preparate din peşte Quality Natural din judeţul Suceava, care deţine brandul Valeputna, a investit anul acesta peste 60.000 de euro într-un restaurant cu produse pe bază de peşte în Palas Mall din Iaşi şi într-un magazin tip insulă, cu produse din peşte gourmet, în Băneasa Shopping City.

„Am dat drumul restaurantului Fishnet, un proiect tip street food în Palas Mall Iaşi în urma unei investiţii de circa 40.000 de euro cu tot cu proiectare, amabalare, unde vom comercializa burgeri de peşte, file de peşte cu cartofi prăjiţi şi alte preparte pe bază de peşte. Tot anul acesta, pe 1 aprilie am deschis un magazin cu produse gourmet din peşte, o investiţie de circa 20.000 de euro, în mallul Băneasa. Fiecare locaţie are în jur de 10 metri pătraţi”, a spus Florin Irimescu, proprietarul companiei Quality Natural.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.04.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
preparate din peşte
, Valeputna
, Suceava
, restaurant
, fast-food
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide