Companii

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv România recrutează 140 de oameni pentru fabrica de la Braşov. Autoliv are în fabricile din România peste 9.400 de angajaţi

Producătorul de sisteme de siguranţă auto Autoliv...

Autor: Laurentiu Cotu

21.02.2020, 12:23 1010

Producătorul de sisteme de sigu­ranţă auto Autoliv România, subsidiara lo­cală a grupului suedez Autoliv cu vânzări globale de peste 8,5 miliarde dolari şi 67.000 de angajaţi la nivel global, are disponibile în pre­zent 140 de locuri de muncă la fabrica din Bra­şov, potrivit informa­ţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea For­ţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

Compania are disponi­bile 80 de joburi pentru munci­tori necalifi­caţi, la asamblarea, mon­ta­rea pie­selor şi încă 60 de locuri de muncă pen­tru monta­tori suban­­sam­bluri, potrivit AJO­FM Bra­şov.

Autoliv deţine pe pia­ţa locală fabrici în Braşov, Lugoj, Sfântu Gheorghe, Reşiţa, Oneşti şi Rovinari, cea din urmă fiind inau­gurată de suedezi în toam­na anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO