Companii

Producătorul magiunului de prune de Topoloveni aşteaptă venituri mai mari în acest an decât în 2020: „Pentru 2021 abia de acum încep vânzările serioase“

Producătorul magiunului de prune de Topoloveni...

Autor: Florentina Niţu

01.12.2021, 16:40 79

Sonimpex Topoloveni, pro­ducătorul magiunului de prune de Topoloveni, companie deţinută de antreprenoarea Bibiana Stanciulov, estimează că va încheia anul 2021 cu o cifră de afaceri mai mare decât anul trecut, de peste 4,5 mi­lioane de lei, datorită dezvoltării unor produse noi şi  creşterii comenzilor în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Nu ne-a mers rău în acest an, am crescut faţă de anul trecut. De la jumătatea anului 2021, ne-a ajutat faptul că am obţinut eticheta Nutri Score. Aş putea spune că marele câştig al acestui an este eticheta Nutri Score, pentru că este mai uşor de interpretat de către consumatori. (...) Pentru 2021 abia de acum încep vânzările serioase şi nu am făcut analize privind veniturile finale, dar va fi o creştere“, a spus pentru ZF Bibiana Stanciulov.

Eticheta Nutri Score prezintă valorile nutriţionale ale produselor pe o scară colorată de cinci puncte, începând de la A, care are culoarea verde închis şi înseamnă „compoziţie nutritivă favorabilă“, până la E, care are culoarea portocaliu închis şi înseamnă „compoziţie nutritivă nefavorabilă“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO