Companii

Producătorul de medicamente Magistra C&C din Constanţa şi-a menţinut afacerile la 45 mil. lei în 2021. Portofoliul de produse al Magistra C&C include atât medicamente eliberate cu prescriptţie medicală, cât şi medicamente fără reţetă, precum Spasmocalm sau Paracetamol

În mai 2008, producătorul de medicamente a investit 7 mil. euro într-un nou spaţiu de producţie, cu o suprafaţă totală de 3.200 mp.

În mai 2008, producătorul de medicamente a investit 7 mil. euro într-un nou spaţiu de producţie, cu o suprafaţă totală de 3.200 mp.

Autor: Georgiana Mihalache

21.07.2022, 17:00 177

Fabrica de medicamente Magistra C&C din Constanţa, cu aproape trei decenii de activitate, a încheiat anul 2021 cu afaceri de 45,5 mil. lei, în uşoară creştere, de doar 1%, faţă de anul anterior, când a raportat aproape 45 mil. lei, conform calculelor ZF pe baza datelor publice de la Finanţe. Profitul companiei a scăzut uşor, până la 2,2 mil. lei anul trecut, iar în total circa 100 de persoane lucrează în cadrul fabricii.

În mai 2008, producătorul de medicamente a investit 7 mil. euro într-un nou spaţiu de producţie, cu o suprafaţă totală de 3.200 mp, care include spaţii pentru birouri şi laboratoare de control al calităţii produselor.

„Unul dintre fluxuri este destinat producţiei formelor farmaceutice solide orale (comprimate, comprimate filmate, capsule), iar celãlalt este destinat producţiei de supozitoare, ovule şi unguente/creme/geluri“, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO