Companii

Proprietăţile din România ale Immofinanz au coborât spre 15% din total portofoliu, proprietăţile din România ajungând la 769,3 milioane de euro

Oliver Schumy, CEO al Immofinanz

Oliver Schumy, CEO al Immofinanz

Autor: Bogdan Alecu

29.11.2019, 13:10 151
Portofoliul de investiţii finalizate în valoare de 645,9 milioane de euro este reprezentat de 9 clădiri de birouri, care reprezintă 10,4% din întreg portofoliul de birouri şi 5 proprietăţi de retail - 20,6% din întreg portofoliul de retail. Spre comparaţie, la nivelul primului trimestru al acestui an, proprietăţile din România reprezentau 17,4% din portofoliul total al grupului austriac.

Dezvoltarea puter­nică a veniturilor înregis­trată de Immofinanz în anul precedent a con­tinuat în primele trei tri­mestre ale anului 2019. Veni­tul din chirii a crescut cu 15,8%, până la 203,4 milioane de euro.

„Aceste re­zultate de­mon­strea­ză conti­nuarea dez­voltării puter­nice care a început în anul anterior. Gra­dul de ocupare a ajuns la 95% şi ren­tabilitatea de 6,3% oferă com­paniei o ba­ză eco­nomică so­lidă“, a de­clarat Oliver Schumy, CEO al Immofinanz.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO