Companii

PwC România a asistat fondul de investiţii Value4Capital în tranzacţia de preluare a magazinelor de aparate auditive Clarfon din România

Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România

Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România

Autor: Cristina Bellu

14.06.2023, 11:40 234

PwC România a asistat Value4Capital, fondul de investiţii din Polonia şi Europa Centrală, în tranzacţia de preluare a Clarfon, cel mai mare lanţ de magazine de aparate auditive şi echipamente ORL asociate din România.

Echipa PwC România care  a oferit servicii de due diligence comercial a fost formată din Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner, Diana Dămăcuş, Senior Manager şi Diana Văduva, Senior Manager.

”Interesul fondurilor de investiţii pentru companiile antreprenoriale româneşti este în creştere în ultimii ani, pe măsură ce acestea s-au maturizat şi şi-au consolidat poziţia pe piaţă. Preluarea de către Value4Capital va duce Clarfon într-o nouă etapă de dezvoltare”, a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România.

Clarfon este a doua investiţie a Value4Capital în România din actualul fond, după cea în GoMag, realizată în 2022, potrivit lui Bogdan Chiriţă, Partener la Value4Capital.

"Investiţiile realizate în România arată angajamentul Value4Capital faţă de această piaţă şi dorinţa noastră de a ajuta companiile româneşti să devină companii mai mari şi mai bune”, a concluzionat Bill Watson, Managing Partner al Value4Capital.

Value4Capital este o firmă de private equity, cu o experienţă de peste 25 de ani în regiune, axată pe investiţii în companii mid-market din Europa Centrală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO