Companii

Radu Berevoescu, general manager & senior commercial director East Balkans, PepsiCo: Până la finalul lunii decembrie, 100% din sortimentele PepsiCo produse în fabrica din Dragomireşti vor avea ambalaje SGR. Acum suntem la circa 50%

Radu Berevoescu, general manager & senior commercial...

Autor: Alexandra Matei

20.12.2023, 10:30 68

♦ PepsiCo a pus recent în funcţiune o nouă linie de producţie de mare viteză care utilizează ambalaje SGR, care permit plata şi recuperarea ulterioară a garanţiei impuse prin Sistemul Garanţie-Returnare, intrat în funcţiune în urmă cu mai bine de două săptămâni ♦ Această nouă linie are capacitatea de a produce un milion de sticle pe zi.

PepsiCo, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de băuturi, a pus în funcţiune noua linie de producţie de mare viteză de la fabrica din Dragomireşti, o investiţie de 13 milioane de dolari, iar până la finalul lunii decembrie, spune Radu Berevoescu, general manager & senior commercial director East Balkans, PepsiCo, toate sortimentele produse în fabrică vor avea ambalaj SGR.

În prezent, menţionează el, circa 50% din băuturile PepsiCo produse în unitatea de producţie din Dragomireşti au ambalaje cu sigla SGR.

„Până la finalul lunii decembrie vom ajunge la 100% din sortimentele PepsiCo cu ambalaj SGR. Acum suntem la circa 50% şi am avut ambalaje precum PepsiMax Zero Zahăr încă de la început cu sigla SGR. Noua linie de producţie de mare viteză poate produce un milion de sticle pe zi, cu 60% mai mult decât o linie obişnuită de producţie, folosind însă cu 30% mai puţină energie. Astfel, putem spune că pe noua linie vom avea un milion de sticle cu eticheta SGR produse pe zi“, a spus Radu Berevoescu în timpul unui eveniment organizat cu ocazia unei vizite de lucru a ministrului mediului Mircea Fechet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO