Recomsemtract, o fabrică de produse şi preparate din carne din Recaş, pusă pe picioare de familia Semen în 1994 şi autorizată pentru schimburi intracomunitare în 2010, cu o capacitate de procesare de 6 tone de carne/zi şi un număr mediu de 35 de angajaţi, îşi desface în prezent producţia în magazinele proprii şi distribuie în judeţul Timiş şi o parte din judeţul Arad, deşi a testat şi comerţul modern prin intermediul marilor retaileri.
„Piaţa de desfacere este foarte importantă pentru un producător. Înainte să începi un business trebuie să ai o viziune clară a pieţei de desfacere. Nu poţi să produci fără să vinzi, iar clienţii nu sunt uşor de câştigat. Avem magazine proprii în Timişoara, Recaş şi Buziaş şi distribuim în judeţul Timiş, o parte din judeţul Arad”, spune Adina Gorneanu, manager al unităţii Recomsemtract, de profesie medic veterinar.