Companii

Redport Capital şi Mobexpert investesc 150 mil. euro într-un proiect rezidenţial în nordul Bucureştiului. Infinity Nord va fi livrat în patru faze şi va cuprinde 1.250 de apartamente, spaţii de retail, facilităţi medicale şi de educaţie, respectiv 1.500 de locuri de parcare

Dezvoltatorii au prevăzut demararea construcţiei în toamna acestui an, întregul ansamblu urmând a fi livrat în patru faze, cu dată de finalizare anul 2030.

Dezvoltatorii au prevăzut demararea construcţiei în toamna acestui an, întregul ansamblu urmând a fi livrat în patru faze, cu dată de finalizare anul 2030.

Autor: Bogdan Alecu

18.05.2023, 00:06 1054

Redport Capital şi grupul Mobexpert au finalizat conceptul de design pentru Infinity Nord, proiectul re­zi­denţial care va fi construit în zona Petrom City din Capitală. Acesta se vrea a fi unul dintre cele mai mari pro­iec­te de regenerare urbană din Bucureşti, investiţia totală fiind esti­mată la valoarea de 150 mil. euro.

Conceptul este realizat împreună cu Design International, renumita casă de arhitectură londoneză cu peste 60 de ani de experienţă şi ample proiecte derulate în întreaga lume.

Localizat în nordul capitalei, zona Străuleşti, proiectul Infinity Nord se întinde pe un teren de 44.000 de metri pătraţi, având o su­pra­faţă totală construibilă de 125.000 mp. Cele patru faze ale pro­iectului cuprind un număr total de 1.250 de apartamente, spaţii de retail, facilităţi medicale şi de edu­ca­ţie, precum şi 1.500 de locuri de parcare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO