Companii

Renania, furnizor de echipamente pentru protecţia muncii, merge spre afaceri de 150 mil. lei

Orlando Szasz

Orlando Szasz

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.08.2018, 00:07 937

Furnizorul de echipamente pentru protecţia muncii Renania mizează pe afaceri mai mari cu 15% în 2018, ceea ce ar putea duce businessul la 150 mil. lei, potrivit calculelor ZF. În 2017, compania a avut afaceri de 130 mil. lei, după cum arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

„Avem 15% creştere faţă de perioada anului trecut (primele şapte luni ale anului 2018 faţă de acelaşi interval din 2017 - n. red.) şi dorim să fim consecvenţi aceluiaşi trend până la finalul lui 2018“, spun reprezentanţii Renania.

Compania, fondată în 1996 de fraţii Orlando şi Roland Szasz din Târgu-Mureş, comercializează echipa­mente de protecţie pentru munca angajaţilor în spitale şi în medii cu risc sporit - construcţii, industria petrolieră, agricultură, telecomunicaţii, auto. Renania are activităţi de import, export, distribuţie şi consultanţă în domeniul siguranţei ocupaţionale, nefiind şi producător. Din România, Renania exportă în Ungaria, Republica Moldova şi Bulgaria.

În urmă cu circa patru-cinci ani, de când există cele mai recente date disponibile, piaţa echipamentelor şi a sistemelor de securitate şi sănătate în muncă se situa la o valoare de 80-100 mil. euro anual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO