AAylex Prod, care deţine brandul de carne de pasăre Coco Rico, a absorbit compania Aaylex Fresh, parte a aceluiaşi grup care are afaceri de peste 580 milioane de lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

19 sep 2018 Autor: Roana Rotaru

Compania AAylex Prod, parte a grupu­lui de firme AAylex deţinut majoritar de antreprenorul Bogdan Stanca, unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii de pa­săre, a absorbit compania AAylex Fresh din cadrul aceluiaşi grup, începând cu 31 iulie 2018, potrivit datelor publicate în Monitorul Ofi­cial.

Grupul de firme Aaylex a încheiat anul 2017 cu afaceri de 584 mil. lei. (127 mil. euro), potrivit unor date transmise de companie.

„Fuziunea prin absorbţie va avea loc prin dizolvarea fără lichidare a AAylex Fresh şi transmiterea universală a patrimo­niului acesteia către compania AAylex Prod, urmată de radierea AAylex Fresh din Registrul Comerţului“, se arată în datele publicate în Monitorului Oficial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
companie
, carne
, grup
, absorbtie
, afaceri
, publicare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide