Retail&Agrobusiness

Antibiotice Iaşi vrea să-şi crească amprenta pe piaţa externă. Producătorul spune că exporturile vor ajunge la 60% din vânzări

Ioan Nani, directorul general al producătorului de medicamente Antibiotice Iaşi:

Noi suntem bine plasaţi în piaţa vietnameză cu un export de 10 mil. dolari. Este practic a doua piaţă de export pentru Antibiotice.

Ioan Nani, directorul general al producătorului de medicamente Antibiotice Iaşi: Noi suntem bine plasaţi în piaţa vietnameză cu un export de 10 mil. dolari. Este practic a doua piaţă de export pentru Antibiotice.

Autor: Cristina Bellu

22.07.2019, 00:05 333

♦ Exporturile reprezintă în prezent 50% din cifra de afaceri a Antibiotice Iaşi - respectiv vânzări de 200 mil. lei pe pieţele externe ♦ Producătorul a câştigat mai multe licitaţii în spitale din America şi Vietnam.

Cu un portofoliu de 150 de medica­men­te şi afaceri de peste 360 mil. lei (76 mil. euro) în 2018, Antibiotice Iaşi, unul din­tre cei mai importanţi jucători din in­dustria farmaceutică locală şi prin­ci­palul producător al substanţei active nista­tină la nivel global, estimează o creş­tere a vânzării produselor pe pieţele externe, după ce compania a câştigat mai multe licitaţii în spitale din Ame­rica şi Vietnam şi a perfectat înţelegeri cu instituţii din China şi din Orientul Mijlociu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO