Retail&Agrobusiness

Avocaţii de la D&B David şi Baias au asistat grupul ungar Hodler Capital în încheierea unui joint venture cu producătorul român de carne de pasăre Oprea Avi Com

Avocaţii de la D&B David şi Baias au asistat grupul...

Autor: Cristina Bellu

16.03.2023, 10:05 205

O echipă de avocaţi specializaţi în fuziuni şi achiziţii a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, a asistat Hodler Asset Management, care face parte din Hodler Capital, un holding de investiţii în industria agricolă şi alimentară, cu sediul în Ungaria, în încheierea unui joint venture cu producătorul român de carne de pasăre Oprea Avi Com.

Noua companie rezultată în urma parteneriatului are planuri importante de investiţii pentru dezvoltarea businessului, estimând afaceri de peste 70 mil. euro în 2023.

D&B David şi Baias a acordat asistenţă Hodler Capital pe tot parcursul tranzacţiei. Echipa a fost formată din Anda Rojanschi, Partener, Georgiana Bălan, Avocat senior coordonator, Romana Petre, Avocat senior coordonator, Lucian Bozian, Avocat senior coordonator, Corina Celmare, Avocat Senior, Alice Spridon, Avocat senior, Diana Bortăş, Avocat Junior, Mihai Mutulescu, Avocat junior şi Mihaela Panfilii, Asociat Junior.

”Această tranzacţie reconfirmă potenţialul industriilor agricolă şi alimentară din România de a atrage noi investiţii şi investitori”, spune Anda Rojanschi, Partener D&B David şi Baias.

Hodler Capital este un holding de investiţii în industria agricolă şi alimentară cu sediul în Budapesta, care deţine poziţii de acţionariat în peste 20 de companii din regiunea Europei Centrale şi de Est, fiind prezent în agricultura românească prin traderul de cereale East Grain şi producătorul de furaje UBM Feed Romania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO