Retail&Agrobusiness

Avocaţii de la PeliPartners au asistat operatorul de spaţii de joacă indoor Gymboland în vânzarea unei participaţii majoritare către fondul de investiţii Black Sea Fund

Carmen Peli (Partener) şi Delia Dumitrescu (Associate), PeliPartners

Carmen Peli (Partener) şi Delia Dumitrescu (Associate), PeliPartners

Autor: Cristina Bellu

21.12.2023, 11:05 128

Firma de avocatură PeliPartners a asistat Grupul Gymboland, care operează o reţea de 13 spaţii de joacă indoor în Bucureşti, Ploieşti şi Constanţa, în legătură cu vânzarea unei participaţii majoritare către Black Sea Fund, în paralel cu implementarea concomitentă a unei investiţii substanţiale din partea fondului de investiţii

“Tranzacţia a fost structurată sub forma unui share deal însoţit de subscriere de capital. Investitorul are opţiunea de a efectua o investiţie de capital suplimentară semnificativă în cursul anului viitor” spun reprezentanţii firmei de avocatură.

Implicarea PeliPartners a presupus asistenţa extinsă a clientului pe tot parcursul procesului tranzacţional, incluzând asistenţă în structurarea tranzacţiei, negocierea şi semnarea documentelor tranzacţiei, implementarea condiţiilor suspensive, precum şi cu privire la finalizarea tranzacţiei.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partener) şi a inclus pe Delia Dumitrescu (Associate), Alexandra Ioniţă (Managing Associate) şi Valentina Bujor (Associate).

„A fost o tranzacţie complexă, finalizată într-un timp record, privind un grup de companii dezvoltate cu atenţie către nevoile de divertisment şi recreere pentru copii. Finalizarea cu succes a tranzacţiei demonstrează totuşi că piaţa de investiţii de tip private equity este efervescentă în acest sfârşit de an, că există cerere mare pentru activele de calitate”, a spus Carmen Peli, Partener şi Coordonator al Practicii de Corporate M&A a PeliPartners.

Gymboland este un brand cu peste 13 ani experienţă, în prezent unul dintre cei mai importanţi operatori de pe piaţa românească în domeniul facilităţilor de divertisment şi recreere pentru copii. Investiţia va permite o dezvoltare accelerată a grupului Gymboland, atât prin diversificarea locaţiilor în care grupul activează, cât şi prin introducerea unor concepte inovative de divertisment şi recreere pentru copii.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO