Retail&Agrobusiness

Bolt „atacă” un nou oraş din România. Compania îşi lansează serviciul de livrare de mâncare în Cluj-Napoca

Bolt „atacă” un nou oraş din România. Compania îşi lansează serviciul de livrare de mâncare în Cluj-Napoca

Autor: Andreea Tobias

27.11.2020, 11:28 120

Bolt lansează serviciul de livrare mâncare şi în Cluj-Napoca. Până acum, compania era prezentă cu serviciile de ride-hailing şi de micromobilitate – închirierea de trotinete electrice.

Livrarea este gratuită pe o rază de 4 kilometri de la locul comenzii, iar în următoarea perioadă vor fi aplicate oferte speciale.

Comenzile pot fi plasate la mai multe restaurante, lista urmând să fie actualizată în următoarele săptămâni şi luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului utilizatorilor şi a comenzilor.

„Lansăm serviciul Bolt Food şi în Cluj-Napoca, fiind astfel deja prezenţi în două dintre cele mai importante oraşe din ţară în mai puţin de 6 luni de la lansarea produsului. Gestionăm acest serviciu cu ajutorul unei echipe tinere, dinamice şi foarte dedicate, care s-a consolidat rapid în plină pandemie. Este prima lansare pe care o coordonez de când am preluat conducerea operaţiunilor Bolt Food în România şi a fost foarte important pentru noi şi pentru mine personal să aducem în Cluj un serviciu eficient, rapid şi simplu de folosit, atat pentru utilizatori, cât şi pentru parteneri. Ştim deja că livrarea de mâncare devine, treptat, un serviciu de necesitate în marile centre urbane, motiv pentru care vom continua strategia de expansiune în mai multe oraşe pe parcursul anului 2021”, a declarat Andrei Manea, country manager Bolt Food România.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorul trebuie să descarce aplicaţia Bolt Food din App Store sau Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile şi meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicaţia va afişa preţul şi timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicaţie. Toate livrările Bolt Food implică o interacţiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicaţie locul unde curierul va lăsa comanda.

AFACERI DE LA ZERO