Daniel Ilie, Pizza Hut Delivery: Investiţia într-o unitate cu livrare la domiciliu ajunge la 250.000 de euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 nov 2017 Autor: Cristina Bellu

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut,  disponibil pe piaţa locală şi în sistem de franciză începând cu primăvara acestui an, presupune o investiţie de 250.000 de euro pentru o unitate, potrivit datelor furnizate de Daniel Ilie, director general al Pizza Hut Delivery România.
 
„Chiar dacă franciza Pizza Hut Delivery costă 25.100 euro, aceasta fiind valoarea pe care francizorul o aplică în toate ţările, restul de până la 250.000 de euro reprezintă investiţia pe care francizatul trebuie să o facă în echipamente şi în amenajarea spaţiului”, explică Daniel Ilie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
pizza
, investitie
, livrare
, domiciliu
, unitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide