Final pentru un alt brand românesc? Francezii de la Solina au schimbat numele companiei pe care au cumpărat-o de la Levente Bara

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 mar 2018 Autor: Mădălina Panaete

Grupul francez Solina, care a cumpărat anul trecut afacerea cu ingrediente pentru industria alimentară Supremia Grup de la antreprenorul Levente Bara, au schimbat numele companiei pentru care a plătit circa 30-40 mil. euro, conform surselor ZF. 

Astfel, fosta Supremia Grup a devenit Solina România, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Schimbarea numelui companiei vine după ce la jumătatea anului trecut Solina a anunţat că procesul de achiziţie al producătorului din Alba a fost finalizat şi echipele celor două businessuri lucrează împreună. De asemenea, grupul francez a făcut o infuzie de capital de 15,8 milioane de lei (3,4 mil. euro) companiei din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.03.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Solina
, companie
, grup
, romania
, franta
, nume
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide