Retail&Agrobusiness

Interviu ZF. Omer Susli, Homelux: „Suntem permanent interesaţi de centre comerciale din toată ţara, facem cercetări dacă şi unde să începem noi investiţii. Ne interesează atât Bucureştiul, cât şi provincia“

Omer Susli: Producţia şi zgomotul maşinilor mă fac cel mai fericit, pentru că ştiu că acolo se face valoare adăugată.

Omer Susli: Producţia şi zgomotul maşinilor mă fac cel mai fericit, pentru că ştiu că acolo se face valoare adăugată.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.01.2024, 00:07 169

Omer Susli a achiziţionat în 2022 complexul comercial Vitantis Shopping Center din Bucureşti de la fondul de investiţii Revetas Capital Advisors, prin intermediul Praktiker Real Estate România Din portofoliul Praktiker Real Estate, compania prin care sunt operate proiectele comerciale deţinute de Omer Susli, fac parte şi parcuri comerciale în Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Bistriţa, Drobeta-Turnu Severin şi Bârlad  Un alt business pe care îl dezvoltă Omer Susli este reţeaua de magazine cu decoraţiuni pentru casă Homelux, care a mai rămas în prezent cu două unităţi – la Focşani şi la Râmnicu Vâlcea În 2023, antreprenorul a început să se orienteze şi către energia verde, înfiinţând şi două companii noi – Praktiker Electrica SRL şi Praktiker Energie SRL.

Complexul comercial Vitantis din Bucureşti va atrage noi chiriaşi în perioada urmă­toare, pentru a ajunge la 100% grad de ocupare, acesta fiind proiectul care a asimilat cel mai mare volum de investiţii făcute până acum de pro­prietarul său, omul de afaceri Omer Susli.

În Vitantis se va deschide, în perioada următoare, un magazin al retailerului electro-IT Flanco, un altul al reţelei de mobilier şi produse pentru casă JYSK, pe o suprafaţă de 1.250 de metri pătraţi, precum şi un cinematograf operat de Happy Cinema, cu două săli standard şi una VIP. De asemenea, antreprenorul se află în discuţii cu lanţul de restaurante KFC pentru deschiderea unui local.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO